Nieuws Kempen André Martens is de nieuwe algemeen directeur van de Creative Cooling Group

André Martens is de nieuwe algemeen directeur van de Creative Cooling Group

André Martens is de nieuwe algemeen directeur van de Creative Cooling Group

HERENTALS – André Martens volgt Sven Danneels op als algemeen directeur van de Creative Cooling Group in Herentals. Danneels startte het bedrijf acht jaar geleden op in Grobbendonk, maar verhuisde vorig jaar naar het imposante bedrijfsgebouw The Cool Factory op de Lierseweg in Herentals.

Creative Cooling Group omvat in feite verschillende bedrijven met uiteenlopende activiteiten in de sector van de koelingsystemen. Zo is AFM Refrigeration een groothandel in koeltechnische materialen, verdeelt de groep de aircosystemen van Sinclair in de Benelux en produceert die met DRU (Display Refrigeration Units) koeldisplays voor bedrijven wereldwijd.

Vernieuwing aanbod

De Limburgse ondernemer André Martens stampte eerder zelf al twee succesvolle bedrijven uit de grond, AED-partner en Smart Clinical Products. Sinds begin dit jaar werkte hij al achter de schermen mee in The Cool Factory, waar hij nu de taken van Danneels integraal overneemt. Zijn opdracht is zich verder te focussen op een doorgedreven vernieuwing van het productaanbod in display coolers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.