AD-Anneleen-540×365

Anneleen Van Bosch koopt interieurbouwer

Ondernemer Anneleen Van Bosch, tot voor kort nog CEO van Warsco Units in Genk, heeft in Geel het bedrijf Antiques & Design overgenomen. Het is een zeer ervaren atelier voor de bouw van interieurconcepten voor horecazaken en winkels. Er werken 17 mensen.

“Na mijn vertrek bij Warsco Units heb ik de tijd genomen om nieuwe opportuniteiten te onderzoeken”, vertelt Anneleen Van Bosch. “Er zijn diverse interessante projecten gepasseerd, maar eentje wist mijn aandacht langer vast te houden. Via Motmans & Partners kwam ik in contact met Gert Verhees, die samen met Karel Van Beek, de eigenaar is van Antiques & Design in Geel. Zij runden sinds 1983 hun zaak in interieurbouw en wilden nu graag met welverdiend pensioen. Door gebrek aan een familiale opvolger zijn ze op zoek gegaan naar een externe overnemer. En kijk…”

Antiques & Design is gespecialiseerd in de recuperatie en restauratie van oude materialen, en in massief hout voor de vervaardiging van warme en authentieke interieurs. “Het bedrijf heeft naam en faam opgebouwd met de inrichting van onder meer Le Pain Quotidien”, weet Anneleen Van Bosch. “Hun concept werd uitgerold over alle vestigingen, zowel in binnen- als buitenland. Daarnaast zijn er nog tal van andere grote horecazaken en franchiseketens in zee gegaan met Antiques & Design. Hun vakmanschap heeft op internationaal vlak erkenning opgeleverd.”

Anneleen Van Bosch heeft alle aandelen overgenomen en gaat zelf het team van 17 mensen aansturen. “We beschikken over hecht team van steengoede interieurarchitecten, meubelmakers, project- en salesmanagers om de projecten van A tot Z te realiseren”, zegt ze. “We hebben dus het ontwerp én de uitvoering onder één dak. Dat is onze sterkte. Er zit veel toekomstmuziek in dit bedrijf en ik ga er dan ook met volle goesting tegenaan!”