Nieuws Kempen Annio’s verhuist na 27 jaar van Hulshout naar Noorderwijk

Annio’s verhuist na 27 jaar van Hulshout naar Noorderwijk

Annio’s verhuist na 27 jaar van Hulshout naar Noorderwijk

showroom annio'sAnnio’s heeft na 27 jaar zijn stek in Hulshout verlaten en is zopas verhuisd naar de Laarstraat in Noorderwijk. Daar kocht het bedrijf in werkkledij, reclametextiel en relatiegeschenken een pand waar meer plaats is, ook om bijkomende machines te plaatsen.

“We huurden al die jaren een deel van het gebouw waarin ook het bedrijf van mijn broer was ondergebracht”, vertelt zaakvoerder Anja Goolaerts. “Hij is intussen gaan lesgeven en het pand staat te koop, dus we moesten er weg. In Noorderwijk kochten we een gebouw uit een faillissement en renoveerden dat. Sinds begin maart zijn we er actief. Er moeten nu enkel nog wat omgevingswerken gebeuren.”

Nieuwe machine
Op de nieuwe locatie beschikt Annio’s over veel meer ruimte. Dat vertaalt zich naar een grotere showroom, waar de klanten kunnen komen kijken en passen. Ook het atelier is ruimer. “We investeerden recent in een nieuwe borduurmachine met dubbelkop en er is nog plaats voor meer machines. De bedoeling is om elk jaar te investeren in een nieuwe machine.” Annio’s gaat prat op zijn snelle leveringen en mogelijkheden om zowel grote als kleine aantallen te bestellen. Naast de zaakvoerder zijn nog 3 andere vrouwen in het bedrijf actief.

Annio’s viert de verhuizing naar Noorderwijk met een openingsweekend op 28 en 29 mei.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Herentals
Herentals

Digitale cadeaubonnen in Herentals

Handelshart Herentals lanceerde digitale cadeaubonnen. Het heeft communicatiebureau Phobos en Actor uit Geel onder de arm genomen voor de uitwerking ervan.… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer