Nieuws Kempen Architecten, ontwerpers en studenten maken kans op eerste 3D Print Award

Architecten, ontwerpers en studenten maken kans op eerste 3D Print Award

Architecten, ontwerpers en studenten maken kans op eerste 3D Print Award

WESTERLO – Kamp C, het Provinciaal Centrum voor Duurzaamheid en Innovatie, daagt architecten, ontwerpers en studenten uit om 3D-betonprinten in de bouwsector te integreren. Kamp C gaat met een wedstrijd op zoek naar creatieve ontwerpen die 3D-printbaar zijn. Projecten voor de 3D Print Award moeten ten laatste op 29 februari 2020 ingediend worden.

In mei 2020 worden de winnende ontwerpen bekendgemaakt op het 3D Print Awards-evenement, dat georganiseerd wordt in samenwerking met Redactiebureau Palindroom. Later worden deze ontwerpen geprint en tentoongesteld op Kamp C.

Er kunnen projecten ingediend worden in twee verschillende categorieën: enerzijds ruwbouw- en buitentoepassingen en anderzijds interieurtoepassingen.

Voor studenten is er een aparte categorie waaraan alleen studenten mogen deelnemen die in het academiejaar 2019–2020 zijn ingeschreven aan een universiteit of hogeschool in de richting bouw, architectuur, design of interieurwetenschappen.

Prijs van de vakjury en publieksprijs

Per categorie duidt de vakjury één kandidaat aan die de prijs van de vakjury wint. Daarnaast is er ook een publieksprijs, waarvoor online gestemd kan worden.

Meer info en online je ontwerp insturen kan via www.kampcdaagtuit.be.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer