Nieuws Kempen Architecten schakelen virtual reality in

Architecten schakelen virtual reality in

Architecten schakelen virtual reality in

LIER – Architectenbureau AP/ART ARCHITECTEN, dat in de Kempen al heel wat realisaties op zijn naam heeft staan, schakelt voortaan virtual reality in om zijn ontwerpen realistischer te presenteren.

Door innovatiever en professioneler om te gaan met de software in de huidige CAD-omgeving is het team van AP/ART erin geslaagd om klanten en bouwheren te laten wegdromen in een virtuele buiten- en binnenomgeving.

Door gebruik te maken van een virtual reality simulator worden projecten of omgevingen in minder dan een minuut realistisch gepresenteerd. Zo kan een opdrachtgever zijn toekomstig bouwproject veel beter beoordelen.

AP/ART ARCHITECTEN is er van overtuigd dat virtual realitiy in de toekomst niet meer weg te denken is in de bouwsector. “Het zal een perfect middel zijn om niet alleen ruimtelijk inzicht te krijgen maar VR zal ook toelaten een beeld te genereren van hoe een project zal inpassen in zijn omgeving.”

“Zowel promotoren en vastgoedinvesteerders als overheidsinstanties, leveranciers en ontwerpers zullen geprikkeld worden en krijgen dankzij de digitale animatie een klare kijk op het totaalbeeld van de toekomstige situatie.”

Geïnteresseerden kunnen een aanvraag indienen voor een demo in de VR-room van AP/ART ARCHITECTEN.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer