Nieuws Kempen Arendonks industrieterrein krijgt nieuwe oprit E34

Arendonks industrieterrein krijgt nieuwe oprit E34

Arendonks industrieterrein krijgt nieuwe oprit E34

Schepen Luc Bouwen (foto: Eddy Meulemans).

Schepen Luc Bouwen (foto: Eddy Meulemans).

Aan het industrieterrein Hoge Mauw in Arendonk komt een nieuwe oprit naar de E34-snelweg. Dat meldt Gazet van Antwerpen, editie Kempen. Vanuit deurenproducent Nordex wordt een doorsteek gemaakt tot de parallelweg naast de E34 en zo bereikt het verkeer de eigenlijke snelweg. De nieuwe oprit 26 bis moet de drukke gewestweg Arendonk-Retie ontlasten.

Schepen van Openbare Werken en Lokale Economie Luc Bouwen verwacht dat de werkzaamheden uiterlijk over drie maanden kunnen starten zodat de nieuwe oprit tegen de zomer kan worden gebruikt. Op de industriezone zijn meer dan honderd bedrijven gevestigd.

Sam Daems, directeur van B&R Bouwgroep en voorzitter van Voka Kempen Oost, juicht het project toe. “Een goede ontsluiting is van goudwaarde voor alle ondernemers. Ook voor de werknemers, die vlotter naar hun werk en ’s avonds weer naar huis kunnen.”

Lees het volledige verhaal vandaag, woensdag 30 december, in Gazet van Antwerpen en Het Nieuwsblad, editie Kempen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer