Nieuws Kempen Aroma erkend als dienstverlener

Aroma erkend als dienstverlener

Aroma erkend als dienstverlener

RoelBiessemans-smallHet Geelse communicatiebureau Aroma mag zich sinds 22 september erkend dienstverlener noemen van de KMO Portefeuille. Na een volledige audit kreeg Aroma een erkenning voor de pijler Advies die vijf jaar geldig is. „Dit is voor ons en voor onze klanten het bewijs dat we degelijk, gestructureerd en transparant werken. Om erkend dienstverlener te worden, moet een bedrijf immers aantonen dat de dienstverlening kwaliteitsvol is en moet het aan bepaalde voorwaarden voldoen,” aldus zaakvoerder Roel Biesemans.

KMO’s die een beroep doen op een erkend dienstverlener kunnen hiervoor subsidies aanvragen.

Ook voor de pijler opleiding is een dossier lopende. Het communicatiebureau geeft via de Aroma Academie seminars en workshops over communicatie zoals onder andere sociale media, digitale direct mailmarketing en videomarketing.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer