Nieuws Kempen ASP neemt sectorgenoot Nagels Pet Products over

ASP neemt sectorgenoot Nagels Pet Products over

ASP neemt sectorgenoot Nagels Pet Products over

HERENTALS, BEERSE – ASP neemt vanaf april sectorgenoot Nagels Pet Products over. De overname past binnen de lange termijnvisie van ASP, namelijk het aanbieden van een innovatief gamma met een warme service.

Het Herentalse ASP heeft meer dan veertig jaar ervaring in de pet-branche en ook Nagels Pet Products uit Beerse zit al een tijd in het vak. Met de overname breidt ASP haar productassortiment uit met het volledige product portfolio van Nagels. De integratie van het huidige team van Nagels bij ASP zorgt ervoor dat klanten kunnen blijven rekenen op een sterk team en een completer aanbod van hoogwaardige producten voor de zorg en het welzijn van hun huisdieren. Dit terwijl de hoge normen voor kwaliteit en service behouden blijven.

Levenswerk

“Als je over een overname gaat denken, wil je natuurlijk dat je levenswerk in goede handen terechtkomt en dat zat bij de contacten met ASP helemaal goed”, aldus Bjorn Nagels. Hij is ervan overtuigd dat ASP, net als Nagels, een familiebedrijf is met een vergelijkbare bedrijfscultuur, met oog voor de klant, hart voor hun medewerkers en verstand van zaken. Hij verwacht dat klanten, personeel en leveranciers bij ASP in goede handen zijn.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.