Nieuws Kempen Assutheek maakt doorstart naar Assulab met nieuwe vennoot

Assutheek maakt doorstart naar Assulab met nieuwe vennoot

Assutheek maakt doorstart naar Assulab met nieuwe vennoot

ZOERSEL/LILLE – Assutheek uit Lille heeft een metamorfose ondergaan. Het verzekeringskantoor gaat voortaan als ASSULAB door het leven met een nieuwe huisstijl, nieuw logo en andere aanpak en krijgt er met Dominique De Pesseroy uit Zoersel een nieuwe vennoot bij.

ASSULAB de focus op bepaalde takken van de verzekeringswereld. Zo ondersteunt ze zelfstandigen, kmo’s en loontrekkende particulieren al meer dan 25 jaar bij hun beleggingswensen, pensioenopbouw, ziekte- en ongevalsrisico’s en dekkingen voor de gevolgen van een overlijden. Met Dominique De Pesseroy als nieuwste bestuurder waait er nu een nieuwe wind door het kantoor.

“We kennen elkaar al heel lang wat het samenwerken plezierig maakt”, zegt Ray De Roover-Tilleman, medevennoot van ASSULAB. “Maar nog belangrijker: we zijn enorm complementair en daarom de ideale match.”

“Na 10 jaar in dezelfde sector te hebben gewerkt, kijk ik er naar uit om nu de financiële- en verzekeringswereld te ontdekken. Als mama van binnenkort drie kindjes weet ik maar al te goed hoe belangrijk het is om de financiële situatie van uw gezin te beschermen”, vertelt De Pesseroy.

Aangepaste aanpak

ASSULAB wil expert in haar veld blijven door niet af te wijken van haar aanbod. “We zien dat er heel wat ondernemers bij ons komen aankloppen en niet voldoende ingedekt zijn, terwijl dat wel zaken zijn die hun pad gaan kruisen. De te betalen successierechten, verlies van omzet of loon verlies bij ziekte of ongeval en een gapende pensioenkloof zijn enkele voorbeelden. Wij willen hen daarin helpen en ondersteunen en de nodige overzichten geven via een digitale kluis. Daarvoor gaan we bij onze klanten langs, aan huis of op kantoor, zodat zij zich kunnen blijven focussen op het ondernemen”, besluiten Ray De Roover-Tilleman en Dominique De Pesseroy.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.