Nieuws Kempen ASWINI TRAVEL zet in op reizen na corona

ASWINI TRAVEL zet in op reizen na corona

ASWINI TRAVEL zet in op reizen na corona

WIEKEVORST – Covid-19 stelt de toeristische sector zwaar op de proef. Dat was ook het geval voor reisbureau ‘WeTravel2’ dat zich de afgelopen jaren specialiseerde in reizen voor mensen met een beperking. Alle opgedane ervaring voor die specifieke doelgroep komt nu van pas bij het samenstellen van reizen ‘op coronamaat’.

“Nooit werd van onze inzet, creativiteit en flexibiliteit zo’n inspanning gevraagd. Het is geen kwestie van inhalen maar van opnieuw beginnen. Reizen wordt anders. De sector moet rekening houden met beperkingen. Klimaat en mobiliteit, gezondheid en duurzaamheid vormen een belangrijk tegengewicht voor expansiedrang en globalisering. We worden ongetwijfeld geconfronteerd met een positief kritische klant, die ook in professionele kleinschaligheid de nieuwe moraal zoekt”, zegt zaakvoerder Kristof Steegmans.

‘Aswini Travel’ wil een antwoord bieden op die uitdagingen en wil met zijn reizen ook na corona mensen blijven aanspreken. “Dit nieuwe initiatief is een uitloper van een aantal activiteiten die ik vijf jaar geleden opstartte. ‘WeTravel2’ werd dé referentie voor reizen voor mensen met een beperking, ‘Zorgvakanties’ werd overgenomen en met ‘vzw Kompaan’ en ‘Kristof Steegmans on the move’ positioneerden we ons in de breedte van het spectrum toegankelijkheid. Reizen ontwerpen voor deze specifieke doelgroep kneedde onze organisatie tot een smeltkroes van kennis, ervaring en creativiteit. Laat deze eigenschappen nu net zijn waar reizen na Corona nood aan heeft, reden waarom we onze activiteiten verder uitbouwen tot een ‘allround”-reisorganisatie”, legt Kristof uit.

Op 26 juni opent het nieuwe kantoor in Wiekevorst. Als smaakmaker loopt er onder het motto ‘When Travel meets Art’ een permanente tentoonstelling van de internationaal bekroonde natuur- en reisfotografe Ingrid Vekemans.

Met een team van 6 medewerkers ziet Steegmans deze uitdaging met vertrouwen tegemoet.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.