Nieuws Kempen Automation Day Robojob zo succesvol dat meteen een tweede datum is geboekt

Automation Day Robojob zo succesvol dat meteen een tweede datum is geboekt

Automation Day Robojob zo succesvol dat meteen een tweede datum is geboekt

HEIST-OP-DEN-BERG – Nog voor de eerste editie van de ‘Automation Team Day’ heeft plaatsgevonden, is de gloednieuwe samenwerking tussen RoboJob en Okuma al een succes. Daarom voorzien de beide partners een bijkomende datum op 15 oktober 2020. Het Heistse bedrijf RoboJob produceert laagdrempelige en gebruiksvriendelijke oplossingen voor de automatisering van CNC-gestuurde draai- en freesmachines.

Het nieuwe concept, waarbij een kleinschaliger evenement wordt georganiseerd, werd door RoboJob, Okuma en ook Sandvik in het leven geroepen nu de beursplanning overhoop werd gehaald door de coronacrisis. Omdat tal van beurzen geannuleerd of verplaatst werden, moesten bedrijven zich gedwongen heruitvinden. De eerste editie van de Automation Team Day was meteen volgeboekt. Het lijkt erop dat RoboJob, Okuma en Sandvik een succesformule hebben gevonden. “Helemaal onverwacht is het niet,” vertelt Geschäftsführer bij RoboJob GmbH, Jelle De Roovere. “De voorbije maanden hebben we gemerkt dat het aantal aanvragen van klanten flink in de lift zit. Heel wat bedrijven beseffen nu dat een productie zonder automatisering heel wat risico’s inhoudt, en dus is men naarstig op zoek naar oplossingen. Daarom hebben we samen met Okuma en Sandvik het initiatief genomen om de handen in mekaar te slaan en samen iets nieuws neer te zetten.”

Het spreekt voor zich dat er strenge voorzorgsmaatregelen gelden tijdens het evenement. Net daarom werd het aantal plaatsen ook beperkt. “Nu we de limiet bereikt hebben van het aantal inschrijvingen, hebben we besloten om een tweede editie te organiseren. Die volgt exact één week na de eerste editie. Dat geeft ons nog ruimschoots de tijd om lessen te trekken uit de eerste editie en de puntje op de i te zetten voor editie twee, die zal plaatsvinden op donderdag, 15 oktober.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Dossier

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer