Nieuws Kempen AVS Service vanaf 2020 bij Bumaco Group

AVS Service vanaf 2020 bij Bumaco Group

AVS Service vanaf 2020 bij Bumaco Group

WESTERLO/ROTSELAAR – AVS Service uit Westerlo, specialist in airco, warmtepompen, ventilatie en zonnepanelen, maakt vanaf 2020 deelt uit van Bumaco Group. AVS wil zich zo nog meer kunnen toeleggen op kwalitatieve dienstverlening. Voor Bumaco past de stap in het uitgezette groeiparcours.

Philippe Coertjens richtte AVS in 2005 op. Opgaan in de Bumaco Group is voor hem een bewuste stap: “Door deel uit te gaan maken van een grotere groep met meer dan 25 jaar ervaring in het koeltechnisch wereldje, kunnen we ons nog meer gaan focussen op de goede service aan ons cliënteel en hen samen met onze medewerkers laten meegenieten van de voordelen van dezer overname.”

Voor Bumaco Group, en Bumaco in het bijzonder, kadert deze overname in de schaalvergroting die het bedrijf een aantal jaren geleden inzette. ‘Bumaco Westerlo’, zoals AVS Service binnenkort zal heten, wordt nu de vijfde vestiging van het bedrijf, na Rotselaar, Duffel, Mellet en Nazareth.  CEO Roel Buelens is verheugd: “Dankzij deze overname vergroten we onze aanwezigheid en zichtbaarheid in de regio en daarbovenop halen we met het team van Philippe een sterke ploeg binnen met de nodige expertise en ervaring. Een heel gedreven team dat qua DNA zeer sterk aanleunt bij het onze! Goed en goed kan alleen maar beter worden samen!”

Philippe Coertjens zet een stapje terug maar blijft wel actief als manager in Westerlo, samen met Kurt Olbrechts, die ook de Bumaco-afdeling in Duffel bestuurt.

Bumaco Group, met hoofdvestiging in Rotselaar, verenigt de bedrijven Bumaco, Solairco, Kitchco, Heatco en Geelen Elektriciteitswerken, en draaide in 2019 een omzet van +75 miljoen euro. De bedrijvengroep stelt na deze overname 265 mensen te werk en is nog op zoek naar 30 extra medewerkers om de groei te bestendigen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer