Nieuws Kempen Award voor JCI Heist-op-den-Berg

Award voor JCI Heist-op-den-Berg

Award voor JCI Heist-op-den-Berg

HEIST-OP-DEN-BERG – Tijdens de nationale conventie van JCI (Junior Chamber International) is het JCI Heist-op-den-Berg in de prijzen gevallen. Samen met JCI Mechelen won het een award voor het beste project waarbij samenwerking en persoonlijke groei centraal staan.

JCI staat voor Junior Chamber International. Het is een internationaal netwerk voor persoonlijke ontwikkeling voor ondernemers en ondernemende mensen tussen de 18 en 40 jaar oud. De missie van de organisatie is het aanzetten van jonge mensen tot “positieve veranderingen”.

Heist-op-den-Berg en Mechelen

JCI Heist-op-den-Berg won samen met JCI Mechelen een award voor hun gezamenlijke project DE VIER. Voorzitter van JCI Mechelen Kim Keersmaekers: “Het is fantastisch dat we een award krijgen voor een project waarbij samenwerking en persoonlijke groei centraal staan. Met DE VIER willen we jonge high potentials de kans bieden om in contact te komen met vier lokale toonaangevende ondernemingen en hen inspireren met de verhalen van vier experts. Met Stef Verbeeck, Nancy Vermeulen, Maarten Van Damme en Hans Demeyer lag de focus tijdens de eerste editie op persoonlijke ontwikkeling.” Dit is het derde jaar op rij dat JCI Mechelen de award van Inter-Organisation Collaboration in de wacht sleept.

Lier

Ook JCI Lier viel twee keer in de prijzen. Het kreeg de award voor het Beste lokale programma voor persoonlijke ontwikkeling en die voor Beste lokale groei. Het winnende individuele coaching project van JCI Lier koppelde coaches en deelnemers op basis van hun doelen, tegen een derde van de reguliere kost. Geen standaard groepstraining dus, maar een compleet nieuwe aanpak.

De Lierenaars overtuigden de jury ook met hun plan om de afdeling te doen groeien.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.