Nieuws Kempen B-loved in finale van European Dating Awards

B-loved in finale van European Dating Awards

B-loved in finale van European Dating Awards

Marijke Eerens van B-loved (links) met Charly Lester, CEO van de European Dating Awards.

Marijke Eerens van B-loved (links) met Charly Lester, CEO van de European Dating Awards.

Het relatiebureau B-loved, met hoofdkantoor in Turnhout, heeft het tot finalist geschopt in de categorie Matchmaking Agency of the Year bij de eerste European Dating Awards. Het Turnhoutse agentschap was het enige nationaal-gebaseerde kantoor bij de finalisten.

B-loved werd doorgelicht door de organisatoren van de European Dating Awards. De website werd geaudit en de Facebook-pagina onder de loep genomen. Een ‘mystery shopper’ nam telefonisch contact op met het kantoor om te evalueren hoe het nieuwe klanten ontvangt en informeert. B-loved moest ook getuigenissen van klanten doorgeven, die dan werden gecontacteerd. Het van oorsprong Kempense bureau werd als finalist gekozen uit meer dan 600 relatiekantoren uit heel Europa.

Sterk geëvolueerd
“Ons domein, het ‘match maken’, is sterk geëvolueerd in de 10 jaar dat ikzelf actief ben in de sector”, aldus oprichtster Marijke Eerens. “Mannen en vrouwen zijn evenwaardiger dan vroeger. Vrouwen zijn veeleisender dan vroeger. Mannen wensen vandaag meer een evenwaardige vrouw”, aldus nog Eerens.

B-loved werd opgericht in 2009 in Turnhout door Marijke Eerens, die al drie jaar actief was in de sector. Vandaag telt het bedrijf 7 medewerkers, die actief zijn in heel Vlaanderen en Brussel, vanuit Turnhout, Alken (Hasselt), Drongen, Leuven, Mechelen en Roeselare. Het kantoor heeft momenteel een kleine 2000 kandidaten in database.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer