Nieuws Kempen Baby-booming business: met de baby naar de wellness

Baby-booming business: met de baby naar de wellness

Baby-booming business: met de baby naar de wellness

RIJKEVORSEL/MOL – Op enkele maanden tijd openden in onze regio twee babywellness centra. Het Gentse fotomodel Stéphanie Leleu (foto) startte met My Mini Studio in Rijkevorsel, verpleegkundige Ann Engelen met Baby Time in Mol.

Quality time met een baby is niet altijd evident. “Mijn zoontje Theo was een moeilijke slaper, dus hebben we veel met hem rond gereden”, vertelt Stéphanie Leleu. “We vonden weinig activiteiten waarvan we samen met hem konden genieten. Toen we een babywellness bezochten, viel dat zo mee dat ik onmiddellijk zelf opleidingen voor babymassage en levensreddend handelen bij baby en kind ben gaan volgen.”

Stéphanie zocht een tijdlang naar een locatie voor My Mini Studio. “Toen we ons huis verbouwden, kwam er ruimte vrij. Dat is handig om de wellness te combineren met het gezinsleven. We zijn nu blij met onze huiselijke, gezellige sfeer.” Ook Ann Engelen ontvangt haar klanten in haar verbouwde woonkamer in Mol.

Zowel Ann als Stéphanie werken bewust aan de band tussen baby en ouders of begeleiders. “We beginnen met een mini-jacuzzi, waar de baby ontspannen in drijft met een band”, legt Stéphanie uit. “Daarna demonstreer ik de massage die de ouders ondertussen geven aan hun kindje. Zo wordt het voor hen ook een beetje wellness: een moment alleen met hun baby.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.