Nieuws Kempen Bakkerij Mariën neemt sectorgenoot in Hasselt over

Bakkerij Mariën neemt sectorgenoot in Hasselt over

Bakkerij Mariën neemt sectorgenoot in Hasselt over

bakkerij-wertelaersBakkerij Mariën uit Balen heeft sectorgenoot Bakkerij Wertelaers overgenomen, al meer dan 20 jaar een begrip in Hasselt.

Wertelaers had 5 winkels, waarvan 4 in Hasselt (Rapertingen, Banneuxwijk, Runkst en Stevoort). Daarnaast was er ook een verkooppunt in Heusden-Zolder, waar Eddy Requille en zijn vrouw Elvire ook de bakkerij zelf naartoe verhuisd hadden.

De overnemer is van origine een Kempens bedrijf, met hoofdkantoor in Balen. De eigen winkels van Mariën Meesterbakkers bevinden zich in Mol, Dessel, Geel, Leopoldsburg en Lommel. Verder levert de bakkerijgroep aan een 15-tal zelfstandige bakkerij-uitbaters in de Antwerpse en Limburgse Kempen. Met de overname verdubbelt de groep dus het aantal eigen vestigingen en wordt de actieradius uitgebreid op Limburgs grondgebied.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Geel
Geel

Raf Patat voelt stijging ook

Het afgelopen jaar hebben we opvallend meer aardappelen gegeten. 8% meer, zo blijkt uit een consumentenonderzoek van VLAM. Aardappelen blijven… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer