Bart Blomme CEO OVI Bart Blomme. Foto: OVI

Bart Blomme is de nieuwe CEO bij OVI

Bij OVI in Olen werd recent een nieuwe CEO aangesteld. Bart Blomme zal vanaf nu mee aan het roer staan van dit Kempense voedingsbedrijf. Hij neemt zijn plek in naast gedelegeerde bestuurders Jozef en Philippe Vanreusel.

OVI, oftewel de Olense Vleeswarenindustrie, stelde sinds 1 juni Bart Blomme aan als CEO. “We zijn verheugd om dit nieuws eindelijk mee te delen”, aldus oprichter Jozef Vanreusel. “Bart heeft een uitgebreide professionele achtergrond. Dankzij zijn ervaring en diepgaande kennis van de retail- en foodservicesector brengt hij een frisse dynamiek en een scherp inzicht in de markt mee.”

Met deze aanstelling legt OVI een basis om de groei en ontwikkeling van het bedrijf te versterken. Ze richten zich vooral op duurzame groei en op het versterken van banden met klanten, leveranciers en medewerkers. “OVI is toegewijd aan het leveren van consistente waarde aan alle stakeholders. We streven er altijd naar om betrouwbare, langdurige en hechte samenwerkingen op te bouwen met onze partners. Bart zal hier als CEO extra hard op blijven inzetten”, zegt gedelegeerd bestuurder Philippe Vanreusel.

Verder zal Bart Blomme zich ook inzetten om de structuren van tewerkstelling te bevorderen. Op die manier wil hij een werkomgeving behouden waarin alle medewerkers kunnen groeien en hun volledige potentieel kunnen benutten. Voor gedelegeerde bestuurders Philippe en Jozef Vanreusel opent de aanstelling van Bart Blomme veel deuren. “Dankzij de frisse toekomstvisie van Bart kijken we uit naar een mooie samenwerking en evolutie. Dit is voor ons een belangrijke stap voorwaarts. We kijken samen met hem en al onze partners uit naar een toekomst vol groei en duurzame vooruitgang voor OVI.”