Nieuws Kempen Bart Wauterickx nieuwe CEO The Sniffers

Bart Wauterickx nieuwe CEO The Sniffers

Bart Wauterickx nieuwe CEO The Sniffers

Picture Bart WauterickxThe Sniffers uit Balen heeft met Bart Wauterickx een nieuwe CEO. Hij brengt een uitgebreide businesservaring het bedrijf binnen die hij verkreeg bij Atlas Copco en Brady, een wereldspeler actief in de identificatie en bescherming van producten, gebouwen en personen.

“We zijn zeer verheugd dat we Bart zijn leiderschap en ervaring kunnen toevoegen aan het team van The Sniffers”, zegt Vladimir Lacocki, managing director van The Carlyle Group, een Amerikaanse investeringsmaatschappij die het Kempense bedrijf in 2011 overnam. “In deze rol zal Bart verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van onze lange-termijnstrategie en het behoud van het hoogste niveau van de klantenservice.”

“Ik ben zeer blijf dat ik dit team met deskundige mensen heb vervoegd en zal de organisatie leiden naar succes”, aldus de nieuwe CEO. Bart Wauterickx heeft een ingenieursmaster van KU Leuven en een bachelor in business administration van de UCL

The Sniffers werd in 1991 opgericht door Rudi Van Baelen, tegenwoordig voorzitter van de Molse Golf Club. Het bedrijf is wereldwijd een toonaangevende onderneming in het monitoren van pijpleidingen en het opsporen van lekken. Het zet daarvoor onder meer speciaal getrainde honden in.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer