DUO DE MERODE Foto: B&B De Meren

B&B’s werken samen fietsarrangement uit

HERSELT, LANGDORP – Met DUO de Merode bieden B&B De Meren uit Langdorp en B&B de ZIL uit Herselt een driedaagse fietsvakantie aan doorheen het prinsheerlijk landschapspark de Merode.

Landschapspark de Merode strekt zich uit over een groot deel van de Kempen en Vlaams-Brabant. De streek leent zich perfect voor een meerdaagse (fiets)vakantie en daarom slaan B&B de ZIL uit Herselt en B&B De Meren uit Langdorp de handen in elkaar. Samen bieden ze met DUO de Merode een driedaagse fietsvakantie aan.

Voor de start van de vakantie kan gekozen worden uit de beide B&B’s. Bij aankomst krijgt de bezoeker tips om te wandelen in de buurt en een voucher van 40 euro per persoon om te gebruiken in één van de plaatselijke bistro’s. Na een overnachting en een ontbijt met streekproducten volgt een fietstocht van zowat 55 kilometer richting de tweede B&B. Het bagagevervoer wordt geregeld. Ook in de tweede B&B ontvangen de gasten een voucher van 40 euro per persoon voor de plaatselijke bistro’s. De derde dag van de vakantie start met een uitgebreid ontbijt, waarna een gevarieerde fietstocht volgt richting de eerste B&B. Ook hier wordt het bagagevervoer geregeld door de organisatoren.

De twee gastvrouwen, Greet van B&B De Meren en Dana van B&B de ZIL, staan van april tot november klaar om iedereen een onvergetelijk verblijf te bezorgen. De prijs van het arrangement bedraagt 247,50 euro per persoon op basis van een tweepersoonskamer en 275 euro single. Fietsenstallingen zijn aanwezig en fietsverhuur is mogelijk mits tijdige reservering.

Info: http://www.dezil.be en http://www.demeren.com