Nieuws Kempen BE-LEGAL wordt de nieuwe naam van het vernieuwde advocatenkantoor Velede

BE-LEGAL wordt de nieuwe naam van het vernieuwde advocatenkantoor Velede

BE-LEGAL wordt de nieuwe naam van het vernieuwde advocatenkantoor Velede

MOL – 2019 was een jaar van veranderingen voor advocatenkantoor Velede uit Mol. Alle vernieuwingen komen nu samen in een nieuwe start onder een nieuwe naam: BE-LEGAL.

In augustus verhuisde het advocatenkantoor al naar een nieuwe locatie aan de Molderdijk, vlakbij de ring van Mol. “We kozen voor verandering met een moderne en ruime infrastructuur”, licht Servais Verherstraeten toe, partner in het advocatenkantoor en ook Kamerlid. “Ook op het gebied van zichtbaarheid en parkeergelegenheid is dit een grote stap voorwaarts. Daarnaast is het nieuwe kantoor gelegen op het kruispunt Mol-Geel-Balen-Lommel, wat ook een grote meerwaarde betekent.”

Het kantoor breidde uit en nam niet alleen een nieuwe stagiaire aan, maar verwelkomde ook een nieuwe vennoot: meester Pieter Klingels uit Geel. Zijn kennis en ervaring binnen het bouwrecht, handels- en vennootschapsrecht maken dat het kantoor zich nu kan presenteren als een full-service praktijk.

“Extra pluspunt is dat we vanaf nu ook een bijkantoor hebben te Geel, wat onze positie in de Zuiderkempen verstevigt”, aldus mr. Ariën, medevennoot en voormalig Stafhouder.

Om de facelift compleet te maken, gaat het kantoor met advocaten, medewerkers en backoffice vanaf 2020 door het leven als BE-LEGAL.

BE-LEGAL verleent bijstand in tal van rechtstakken aan ondernemingen, verzekeringsmaatschappijen, particulieren en overheden en dit voor de diverse Rechtbanken verspreid over Vlaanderen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.