Nieuws Kempen Be-Trans start met bouw van magazijn van bijna 10.000m2

Be-Trans start met bouw van magazijn van bijna 10.000m2

Be-Trans start met bouw van magazijn van bijna 10.000m2

be-transTransportbedrijf Be-Trans uit Geel is gestart met de bouw van een nieuw kantoorgebouw met magazijn. Naast containertransport wil het bedrijf zijn activiteiten uitbreiden naar opslag en goederenbehandeling. “Nu gebeurt het stuffen en strippen (laden en lossen) van containers vaak in de haven van Antwerpen door dure havenarbeiders. Wij kunnen dat in Geel aan dezelfde en wellicht goedkopere prijzen”, zegt sales manager Jan Boonen.

Be-Trans is nu al gevestigd aan de Klaus Michael Kuehnelaan in Geel en heeft daar 7 ha grond ter beschikking. Het nieuwe magazijn met kantoorcomplex komt aan de Bell-Telephonelaan en wordt 9.700m2 groot. “We zullen later wellicht nog wel uitbreiden”, aldus Jan Boonen.

De markt volgen
Met de uitbreiding van de activiteiten volgt het bedrijf naar eigen zeggen de markt. “Onze klanten vragen naar opslagmogelijkheden en goederenbehandeling”, aldus Boonen. “Daarom gaan we deze activiteiten ook aanbieden.” Naar verwachting kan de nieuwbouw tegen de lente/zomer volgend jaar in gebruik worden genomen. Het bedrijf zal daartegen ook een tiental mensen extra in dienst nemen. Voor de huidige kantoren in Geel is er al een geïnteresseerde kandidaat. De garage met drie werkputten blijft in dienst.

Be-Trans heeft in totaal 139 trekkers rondrijden en beschikt naast de vestiging in Geel over een hub in de Antwerpse haven.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer