Nieuws Kempen Beauty en wijn onder hetzelfde dak in Kasterlee

Beauty en wijn onder hetzelfde dak in Kasterlee

Beauty en wijn onder hetzelfde dak in Kasterlee

DSC_3480Kasterlee heeft er een bijzonder adres bij. Beautypoint Make me Over en wijnhandel El Boracho huizen voortaan onder hetzelfde dak in een pand aan de Retieseweg. Veerle Zwinnen van Make me Over verhuisde van Mol naar Kasterlee en Wilfried Van Gorp van El Boracho heeft voortaan een degustatieruimte waar hij zijn klanten kan ontvangen.

Veerle Zwinnen heeft het gelijkvloers en de tussenverdieping in gebruik met haar schoonheidsinstituut. Ze staat vooral bekend voor wimperextensions en gelish nagels maar ook voor gelaatsverzorgingen en afslanking. “Op mijn vorige locatie in Mol was het allemaal vrij benepen”, vertelt ze. “Hier heb ik veel meer ruimte.” Van de verhuizing maakte ze gebruik om haar activiteiten uit te breiden. Klanten kunnen er voortaan ook terecht voor de Actilift S3-gelaatsverzorging en spraytanning.

Bedrijfsincentives
In de kelderverdieping heeft Wilfried Van Gorp zijn drankenspeciaalzaak El Boracho ondergebracht. Die omvat wijnen uit Spanje, Frankrijk, Italië, Zuid-Afrika maar ook gin en whisky. In zijn nieuwe degustatieruimte organiseert hij geregeld proeverijen en thema-avonden, waarmee hij zich ook richt naar bedrijfsincentives. “Dit wou ik al langer doen, nu heb ik daar eindelijk de ruimte voor”, zegt hij.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer