Nieuws Kempen Bedrijfsgerichte diensten Partena omgedoopt tot Partena Professional

Bedrijfsgerichte diensten Partena omgedoopt tot Partena Professional

Bedrijfsgerichte diensten Partena omgedoopt tot Partena Professional

Partena-Professional-290x160De bedrijfsgerichte diensten van Partena richten zich vanaf nu tot de hr- en ondernemersmarkt onder de merknaam ‘Partena Professional’. De nieuwe naam en huisstijl werden gekozen om zich duidelijk te profileren als een dynamische businesspartner. Met een specifiek dienstenaanbod dat ondernemers en bedrijven concreet begeleidt in alle fasen van hun ondernemerschap en personeelsbeleid.

De baseline ‘ondernemen met ondernemers’ vertolkt de ambitie van Partena Professional om ondernemen in ons land te vergemakkelijken en te ondersteunen.

“Wie kent de naam Partena niet? Als sociaal secretariaat, kinderbijslagfonds, ondernemingsloket, of nog als sociale verzekeraar, ziekenfonds, thuishulp en kinderopvang, … Dat brede gamma kan wat verwarrend overkomen. Het Partena merk wordt namelijk ook gebruikt door onze ziekenfondsen, die zich tot de particulieren richten en als een aparte entiteit werken. Om het B2B dienstenaanbod duidelijker te herkennen en te onderscheiden, hebben we de bedrijfsgerichte diensten van Partena omgedoopt tot Partena Professional,” verduidelijkt Marketing Director, Greet Santy. “De hele huisstijl krijgt een grondige restyling en ook de namen van onze verschillende productlijnen worden aangepast, met het Partena Professional-logo als centraal herkenningspunt.”

Het nieuwe Partena Professional omvat een specifiek dienstenpalet dat starters, zelfstandigen, kmo’s en grote ondernemingen in hun administratieve processen en hr-beleid begeleidt en ondersteunt: “Ook de website werd aangepakt. De volledig vernieuwde site www.partena-professional.be geeft overzichtelijk weer welke concrete informatie en oplossingen het leven van de ondernemers en werkgevers kunnen vereenvoudigen. Zo kunnen zij zich volledig toeleggen op dat waarin zij uitblinken: hun kernactiviteit”, legt Greet Santy uit.

Met de nieuwe baseline ‘ondernemen met ondernemers’ drukt Partena Professional de ambitie uit om een vertrouwenspartner te zijn van de ondernemer en de hr-manager. Partena Professional wil concrete diensten en innovatieve managementtools aanbieden, die ondernemers helpen om obstakels te overwinnen en om economische groei mogelijk maken. Eerste wapenfeit van het nieuwe Partena Professional is de campagne ‘Maak de bocht van 180°’. Daarin roept het ondernemers op om samen met hen komaf te maken met frustraties en onzekerheden (www.maakdebocht.be).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hasselt, Herentals
Hasselt

Motmans en Partners realiseert overname

HR-dienstverlener Motmans & Partners, met kantoren in Herentals, Antwerpen, Hasselt, Diegem, Eindhoven en Lommel, heeft Plug.in Office overgenomen. Het Hasseltse bedrijf… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer