Jaarevent Bedrijvenpark Malle Foto: Bedrijvenpark Malle vzw

Bedrijvenpark Malle strikt Philippe Van Assche als gastspreker op jaarevent

Bedrijvenpark Malle vzw organiseert op donderdag 16 mei weer een groot jaarevent. In de klassieke spiegeltent krijgen ondernemers uit Malle en omstreden ruimschoots de tijd om te netwerken.

Het jaarevent van Bedrijvenpark Malle belooft weer een groot succes te worden. Na de geslaagde editie van vorig jaar voorzien de organisatoren ook dit jaar een spiegeltent als setting. Zo kunnen ondernemers uit Malle en omstreken in een sfeervolle omgeving elkaar beter leren kennen, contacten leggen en genieten van heerlijke hapjes en drankjes.

De avond start om 18 uur en tijdens het academische gedeelte zullen vier prominenten het woord nemen die Malle en België wereldwijd vertegenwoordigen. Philippe Van Assche, bekend van Brouwerij der Trappisten van Westmalle, zal samen met Minister-President Jan Jambon aanwezig zijn en tijdens het event spreken. Daarnaast zal Rikky Klessens, eigenaar van Spiegeltenten Klessens, een optreden verzorgen. Joris Van Looveren van Natra treedt op als moderator. Na afloop van de academische zitting start een walking dinner met netwerkmogelijkheden.

Het event vindt plaats op de hoek van de Nijverheidsstraat en de Antwerpsesteenweg in Malle. Er is een ruime fietsparking voorzien in de nabijheid van de tent en ook dit jaar stelt Etap hun ruime parking aan de overkant ter beschikking.