Nieuws Kempen Begrafenisondernemer S Jegers bouwde moderne aula

Begrafenisondernemer S Jegers bouwde moderne aula

Begrafenisondernemer S Jegers bouwde moderne aula

Foto GVA - Stefan Laenen

Foto GVA – Stefan Laenen

Begrafenisondernemer ’S Jegers uit Herselt bouwde het voorbije jaar aan een gloednieuwe aula. De zaak werd vernieuwd en uitgebreid.

“We spelen in op een groeiende vraag van nabestaanden naar een burgerlijke uitvaart. Op die vraag spelen we in met de bouw van onze aula. Die biedt plaats aan honderd bezoekers en heeft een moderne geluidsinstallatie en een groot scherm waar me foto’s of persoonlijke boodschappen kunnen projecteren”, zegt zaakvoerster Wendy ’S Jegers.

Daarvoor bouwde de onderneming twee rouwkamers, een ruime koeling en een wasruimte waar de stoffelijke overschotten in de beste omstandigheden verzorgd kunnen worden.

Zaakvoerster Wendy ’S Jegers begon elf jaar geleden en won toen al een International Funeral Award. “Noem het de oscars van de uitvaartsector”. Zij kreeg destijds een aanmoedigingsprijs als beginnend begrafenisondernemer en de zaak werd nog genomineerd in de categorie mooiste en meest polyvalente funeraria. (bron: GVA)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer