Nieuws Kempen Bekijk de video van de zesde innovatieheld van 2014, Vanessa Vankerckhoven van Novosanis

Bekijk de video van de zesde innovatieheld van 2014, Vanessa Vankerckhoven van Novosanis

Bekijk de video van de zesde innovatieheld van 2014, Vanessa Vankerckhoven van Novosanis

Vanessa VankerckhovenVanessa Vankerckhoven is de zesde innovatieheld van 2014. Het Innovatiecentrum verkoos haar omdat zij illustreert hoe academisch onderzoek zich door ondernemerschap kan omzetten in innovatie.
Met de reeks Innovatiehelden wil het Innovatiecentrum ondernemers in de kijker plaatsen met een uitzonderlijke passie voor innovatie. Iedere innovatieheld heeft een onderscheidend talent om succesvol te innoveren en is zo een inspiratiebron voor andere ondernemers.

In dit filmpje, speciaal gemaakt voor de lezers van Made in Kempen, neemt Vanessa Vankerckhoven jullie mee in haar zoektocht naar innovatie.

Laat je ook inspireren door de andere Innovatiehelden van 2014.

Lees hier meer over deze innovatieheldin.

Wil je graag een innovatief project binnen jou bedrijf laten onderzoeken? Hieronder kan je contactgegevens van Danny Bobrowicz terugvinden. Hij helpt je graag gratis en vrijblijvend verder.

 

danny-bobrowiczDanny Bobrowicz
Coördinator Innovatiecentrum provincie Antwerpen
Tel: 03 216 21 61
GSM: 0497 296 769
E-mail:danny.bobrowicz@innovatiecentrum.be

innovatie_kop

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hoogstraten
Hoogstraten

Zero emissie tijdens het zware werk

Gebroeders Geens, het familiebedrijf achter Knikmops en Rollmops, stelt nu ook een elektrische kniklader voor. De zoektocht naar een geëlektrificeerde… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer