Nieuws Kempen Belgisch leger kiest voor DAF

Belgisch leger kiest voor DAF

Belgisch leger kiest voor DAF

DAF Trucks heeft een groot order van het Belgisch leger definitief binnen. Een concurrent had bezwaar aangetekend tegen de gunningsprocedure, maar kreeg nu ongelijk bij de Raad van State. Hierdoor krijgt DAF nu de opdracht van 879 all wheel drive CF Military trucks. De DAF-fabriek van Oevel zal de cabines ervan produceren.

Het gaat om een contract van 250 miljoen euro. Eind december raakte al bekend dat DAF een goede kans maakte op het order.

Het volledige onderhoud van de CF Military trucks van de Belgische krijgsmacht kan worden uitgevoerd door het professionele DAF-dealernetwerk met 27 locaties in België.

“We zijn erg trots dat we deze prestigieuze order van de Belgische strijdkrachten hebben ontvangen”, aldus Harry Wolters, president-directeur van DAF Trucks. “Omdat onze ultramoderne cabine- en assenfabriek in Westerlo is gevestigd, beschouwen we België als onze thuismarkt. Dat maakt deze order extra waardevol voor ons. Met de CF Military voertuigen bieden we het Belgische leger een serie unieke trucks waarmee ze onder alle omstandigheden hun verantwoordelijke taak perfect kunnen uitvoeren.”

Reageer op dit bericht

Reacties

Valerie S. 2021-03-02 09:21:52

Interessant

Seppe S. 2021-03-02 09:20:12

Zeer interessant artikel!

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Beerse, Mol
Beerse

Badweelde vult blinde vlek in

Badweelde uit Beerse opende een nieuwe vestiging in Mol. De Kempische zwembad- en outdoorspecialist vult hiermee een regio in waar… Lees meer