Nieuws Kempen Belle Perez palmt Frame 21 in voor bijzonder trouwfeest

Belle Perez palmt Frame 21 in voor bijzonder trouwfeest

Belle Perez palmt Frame 21 in voor bijzonder trouwfeest

Een witte piano mocht niet ontbreken op het trouwfeest.

Een witte piano mocht niet ontbreken op het trouwfeest.

Frame 21 in Herentals was afgelopen zaterdag het decor voor een bijzonder trouwfeest. Zangeres Belle Perez en haar kersverse man Wout van der Horst kozen voor het business- en eventcenter om zo’n 300 gasten te verwelkomen, onder wie heel wat collega-artiesten.

“In principe doen we geen personeels- en trouwfeesten maar in dit geval maakten we een uitzondering”, zegt bedrijfsleider Nicolaas Geenen van Frame 21, dat behoort tot Groep Heylen. “Waarom niet? Er staan hier heel wat design en andere dingen die stuk kunnen. Daarom zijn we daar voorzichtig mee. We richten ons vooral op corporate events.”

Tent bijgeplaatst
Om voldoende capaciteit voor de 300 genodigden te creëren werd een tent bijgeplaatst waarin ook de optredens plaatsvonden. Op het podium verschenen onder meer de Gipsy Kings, Nathalia, Jean Bosco Safari en Günther Neefs, terwijl Belle Perez het zelf ook niet kon laten om mee een nummer in te zetten. De gasten werden verder getrakteerd op een walking dinner, een reuzentaart en schuimwijn uit flessen met gepersonaliseerde etiketten.

“We zijn zaterdag toch wel met meer dan 30 mensen in de weer geweest”, aldus nog Nicolaas Geenen. “Onze huisleverancier PFL zorgde voor de technische ondersteuning. Zij waren dinsdag al begonnen met de opbouw en zondagmorgen 6 uur, meteen na het einde van het feest, met de afbraak. De 300 mensen die hier vanmorgen (maandagmorgen, nvdr) kwamen werken, hebben er niets van gemerkt dat er in het weekend een bijzonder trouwfeest heeft plaatsgevonden.”

Of het dan toch voor herhaling vatbaar is? “Misschien, maar dan wel onder strikte voorwaarden. Eigenlijk hebben we met dit event willen aantonen dat we over een multifunctionele locatie beschikken die voor allerhande events bruikbaar is”, besluit Nicolaas Geenen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.