Nieuws Kempen Ben viert 10 jaar met cadeautjes

Ben viert 10 jaar met cadeautjes

Ben viert 10 jaar met cadeautjes

Ondernemers en managers inspireren in hun persoonlijke en zakelijke groei: dat is waar het voor Executive Coach Ben Sansen om draait. Intussen viert hij de tiende verjaardag van zijn onderneming. Zit hij niet in Lapland voor zijn leadership programma ‘Into The Wild’, dan ontmoet hij dagelijks ondernemers op zijn kantoor in Turnhout.

Deze maand is Ben Sansen precies 10 jaar bezig als Executive Coach. “Al geruime tijd dacht ik dat te vieren met een groot feest. Een inspiratieavond in een bomvolle zaal, met sprekers die ook mij elke keer verwonderen. En met al mijn boeiende klanten die ook elkaar kunnen inspireren”, aldus Ben. Covid beslist er anders over, maar dat laat Ben niet aan zijn hart komen.

Om die 10 jaar te vieren geeft hij deze maand gewoon 1.000 cadeautjes weg. Mediteren in Maatpak is een van zijn populaire programma’s. “Daarin leer je via eenvoudige ademhalingstechnieken om je stresslevel snel te reduceren”, zegt Ben. “Geen rare houdingen op een mat in je tuin dus, maar proven technology die je gewoon op kantoor kan toepassen.” En dat geeft hij via zijn website weg aan iedereen die minder stress of meer mentale helderheid wil ervaren.

“Waarom? Omdat ik zo veel mensen zie worstelen met stress en slapeloze nachten. Omdat de covid situatie soms uitzichtloos lijkt en dat impact heeft op de mindset van veel ondernemers,” voegt hij er nog aan toe. En daar wil Ben een steentje aan bijdragen door voor zijn 10-jarig bestaan dit programma voor stressreductie cadeau te doen. “In dit online programma krijg je in 2 uur tijd de essentie ervan uitgelegd, zodat je de techniek in 3 minuten kan toepassen eens je het doorhebt.”

Of Ben zelf nooit stress heeft in zijn drukke agenda? ‘Tuurlijk wel, maar ik amuseer me zo hard dat ik durf zeggen: ik ben al lang gestopt met werken. En wanneer ik dan toch stress heb, beoefen telkens opnieuw de technieken uit mijn eigen programma’, knipoogt de enthousiaste ondernemer.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.