Nieuws Kempen Bert Barmans wordt CEO van Special Fruit

Bert Barmans wordt CEO van Special Fruit

(foto: Google)

Bert Barmans wordt CEO van Special Fruit

MEER – Special Fruit, wereldwijde importeur en distributeur van fruit, groenten en exotische specialiteiten, heeft een nieuwe CEO. Dat maakt het bedrijf vandaag bekend. Bert Barmans zal Special Fruit gaan leiden.

Special Fruit bestaat dertig jaar. Het bedrijf kende in die periode een flinke groei in medewerkers, omzet en rendabiliteit. Van 2014 tot 2016 ging het even wat minder. Daarom koos Special Fruit in 2017 voor co-leiderschap met Tom van Herwaarden als CCO en Patrick Maes als COO. Dat wierp de afgelopen jaren duidelijk zijn vruchten af. Nu zet Special Fruit de volgende stap met Bert Barmans als CEO. Barmans heeft er een carrière van 19 jaar opzitten bij Zespri,

Bert Barmans

waarvan negen jaar als topman van Zespri Europe. Hij heeft internationale ervaring in de distributie, verkoop en marketing van fruit. Special Fruit ziet zijn komst als een belangrijke stap in zijn evolutie als dynamisch Belgisch familiebedrijf. “Special Fruit heeft veel potentieel”, zegt Bert Barmans. “Ik kijk er naar uit om samen met de familie Maes, medewerkers, partners, leveranciers en klanten een mooie groei te realiseren.”

Special Fruit is wereldwijde importeur en distributeur van een breed, maar gespecialiseerd assortiment aan fruit, groenten en exotische specialiteiten. Vanuit Meer levert het bedrijf aan supermarktketens, groothandelaars, horeca groothandels en andere grootverbruikers in heel Europa.

Special Fruit stelt 182 mensen te werk en heeft behalve de hoofdzetel in Meer ook nog een vestiging in Spanje. Het bedrijf heeft klanten in 28 landen.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer