Nieuws Kempen Bert Synaeve versterkt de rangen van Aroma Communicatie

Bert Synaeve versterkt de rangen van Aroma Communicatie

Bert Synaeve versterkt de rangen van Aroma Communicatie

Bert Synaeve en AromaNa de strategische samenwerking met Yello Media, het aantrekken van Wendy Nijs (HR & Finance Manager) en Kristof Verheyden (Google certified SEA Expert), heeft Aroma Communicatie zich alweer versterkt. Dit keer met communicatie-expert Bert Synaeve.

Met de komst van Bert Synaeve krijgt Aroma er een communicatie- en marketingspecialist bij. Bert kende tot op heden een vooral internationaal traject bij diverse bedrijven en organisaties en verdiende zijn sporen als marketing- of salesmanager bij de European Fruit Cooperation, het Nieuw-Zeelandse Zespri-kiwi merk, Biobest en Aveve. Dankzij z’n ervaring als Internationaal Adviseur bij Voka, kent hij zowel de Vlaamse als internationale bedrijfswereld.

De aanwerving van Bert Synaeve kadert in de eigen ontwikkeling en groei van Aroma. “Dankzij de goeie naam die Aroma Communicatie in de Antwerpse Kempen de laatste jaren heeft opgebouwd,  kregen we meer en meer de vraag tot samenwerking met bedrijven uit andere regio’s.” zegt Roel Biesemans, zaakvoerder en partner van Aroma. “Aangezien we  een  360° full-service bureau zijn, leek het ons niet meer dan logisch onze eigen scope te verbreden. We willen dan ook letterlijk onze grenzen verleggen door nog meer regioverruimend te gaan werken. Ook willen we onze expertise en kennis nog meer ter beschikking stellen van groeibedrijven waar de vraag naar volledig strategische concepten steeds groter wordt. We willen met onze eigen stijl, op een creatieve en efficiënte manier, het imago en de communicatie van deze klanten helpen verbeteren.”

 

Foto (bijlage mail): Wendy Nijs en Bert Synaeve

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer