BestBuro opent vestiging in Geels Officenter

BestBuro opent vol trots haar nieuwe vestiging in het Officenter van Geel. Ter gelegenheid van de opening wordt er op 22 en 27 juni een meet & greet-sessie georganiseerd, waarbij HR managers, opleidingsverantwoordelijken en CEO's de kans krijgen om kennis te maken met de unieke BestBuro-methode.

BestBuro begeleidt KMO’s, multinationals en openbare besturen in het efficiënter werken met Microsoft 365. De opening van de vestiging in Geel markeert een belangrijke mijlpaal voor BestBuro. “We zijn gekend voor onze gepatenteerde methode en onze degelijke behoefteanalyse”, aldus Elke Stultjens, zaakvoerster van BestBuro. “We leveren trajecten met een gegarandeerd resultaat en bieden na oplevering een effectieve na-service van 365 dagen. Met onze hoge klantentevredenheid bewijzen we dag na dag hoe dicht we bij de klant en haar medewerkers staan. Een grote toename van het zelfvertrouwen, het verbeteren van het welzijn en het mogelijk maken van plaats- en tijdsonafhankelijk werken zijn hiervan een rechtstreeks gevolg. Kortom, we verlossen je van digistress en introduceren een etiquette op het vlak van technologiegebruik binnen de Microsoft 365 toepassingen. Een must-have in de moderne werkomgeving waarin technologie een integraal onderdeel is van het dagelijks” leven.”

Om deze speciale gelegenheid te vieren, worden bedrijven uit de regio Antwerpen uitgenodigd voor een exclusieve meet & greet-sessie. Deze vindt plaats op 22 en 27 juni in het Officenter van Geel.

Info: https://www.bestburo.be/meetandgreet/