Nieuws Kempen Bestelwagens zonder besteltijd bij QVans

Bestelwagens zonder besteltijd bij QVans

Tom Knaepkens van QVans

Bestelwagens zonder besteltijd bij QVans

In november zag QVans het levenslicht, en sinds twee weken is het effectief operationeel. Het bedrijf levert bestelwagens aan professionele klanten. Met een one-stop-shop wil QVans bestelwagens op maat van de klant aanbieden. Oprichter en zaakvoerder Tom Knaepkens is ook ceo bij b2b-autobedrijf Andex, en QVans zit op dezelfde site in Zandhoven.

 

“Zeg niet zomaar ‘camionetten’ tegen ons gamma van bestelwagens. Er zit heel veel verschil in: je hebt bestelwagens voor hoogtewerk, met open laadbak, een chassis-cabine, bestelwagens voor laadbak-kiepers. De keuze is heel persoonlijk en afhankelijk van je noden als professional”, vertelt Tom Knaepkens, oprichter en zaakvoerder van QVans.

“Een bestelwagen koop je niet zoals een auto. Heb je volume of gewicht nodig, een laadbak of een schuifdeur? Een grondige behoefteanalyse vooraf is belangrijk om het juiste product aan te kunnen bieden.”

“Met Kai Loots hebben we een vakspecialist in dienst die al 10 jaar bestelwagens verkoopt. We kiezen bewust voor 1 aanspreekpunt. Hij zoekt samen met de klant mee naar een geschikte oplossing.”

One-stop-shop

QVans verkoopt geen welbepaald merk, maar heeft verschillende merken staan. “We bouwen een eigen stock op, hier on site, vanuit overstocks bij producenten uit heel Europa. Ze staan dus fysiek hier. Enkel de papieren moeten in orde gebracht worden.”

Ook voor de ombouw, zoals een bepaalde vloer, bekabeling, kastjes, belettering of een ladder, zorgt QVans via het netwerk van partners. “We bieden ook de mogelijkheid aan om de bestelwagen te renten of te leasen. Hiervoor hebben we partnerschappen met leasingmaatschappijen.”

Tom Knaepkens is een ondernemer uit Zoersel die zich met zijn bedrijf Andex al richt op internationale groothandel van voertuigen. Andex bestaat 10 jaar. Naast auto’s ondersteunt Knaepkens Tommaso Bordoni, die met het tv-programma ‘Jonge Wolven’ zijn luxueuze maatpakken aan de wereld toonde. De kleermaker heeft een atelier op de site van Andex, en een ingerichte bestelwagen van QVans. Ook Iconiccars, waar ex-wielrenner en autoliefhebber Tom Boonen actief in is, heeft zijn thuis bij Andex.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer