Nieuws Kempen Bevraging moet gevolgen coronacrisis in beeld brengen

Bevraging moet gevolgen coronacrisis in beeld brengen

foto: Google

Bevraging moet gevolgen coronacrisis in beeld brengen

KASTERLEE – Het gemeentebestuur van Kasterlee zal bij de handelaars in de gemeente een enquête uitvoeren. Het is de bedoeling om op die manier een beeld te krijgen van de gevolgen van de coronacrisis op de lokale economie.

De enquête wordt gehouden bij de lokale ondernemers, handelaars, horeca, vrije beroepen en dienstverleners. Het gaat om een online onderzoek. Daarvoor werkt het gemeentebestuur samen met onder andere Universiteit Antwerpen en UNIZO. “We hopen uit deze online bevraging te leren waar eventuele knelpunten zaten, zodat we hierop kunnen inspelen tijdens een volgende crisissituatie”, zegt schepen van Lokale Economie Walter Van Baelen. “Over enkele weken plannen we ook een enquête onder onze inwoners, want ook van hen willen we weten hoe zij de coronacrisis beleefden.”

Reageer op dit bericht

Dossier

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Geel
Geel

Top 25 voor Glow uit Geel

Ellen Leysen van Glow ontving een Sugar Achievement Award van Royx Pro. Hiermee behoort het Geelse schoonheidssalon tot de 25 beste… Lees meer