Nieuws Kempen Bijkomende vestiging van Dienstenthuis in Mol

Bijkomende vestiging van Dienstenthuis in Mol

An van de Put opent samen met twee thuishulpen het nieuwe kantoor in Mol.

Bijkomende vestiging van Dienstenthuis in Mol

MOL – Dienstenthuis heeft zijn 9de Kempense kantoor geopend. Dat is te vinden in Mol. Het grootste dienstenchequebedrijf in de Kempen telt ondertussen 1.100 medewerkers en er is nog plaats voor meer.

Dienstenthuis heeft kantoren in het Antwerpse en ook in de Kempen: in Turnhout, Retie, Hoogstraten, Brecht, Kasterlee, Ravels en Oud-Turnhout. Daar komt Mol nu bij. “We waren al actief in Mol vanuit ons kantoor van Retie”, vertelt afgevaardigd bestuurder Tim Klaassen, “maar we voelden dat er nog meer potentieel in deze regio zit. We kiezen er bewust voor om kleinere, lokale kantoren te openen, zodat we de persoonlijke band met onze werknemers kunnen behouden en hen op de beste manier kunnen begeleiden en ondersteunen. We zijn nu actief van Brasschaat tot Balen.”

Solliciteren

Dienstenthuis verstevigt zijn toch al sterke positie in de Kempen. Bij het nieuwe kantoor in Mol gaan voor een deel bestaande medewerkers aan de slag, maar er is ruimte voor uitbreiding. “We hebben aan onze thuishulpen in de regio Mol de keuze gelaten of ze mee overstapten naar het nieuwe kantoor”, licht Klaassen toe. “Zo hebben we daar de start kunnen maken met 7 collega’s. Het is natuurlijk onze bedoeling om nog verder te groeien, dus sollicitanten zijn altijd welkom! De motivatie is het allerbelangrijkste, de skills en kennis kunnen we zelf nog bijbrengen met begeleiding op de werkvloer en opleiding in onze eigen praktijkruimte.”

Onrust

De opening van de nieuwe vestiging komt op een woelig moment in de dienstenchequesector. Werkgevers en vakbonden geraken voorlopig niet tot een akkoord voor een loonsverhoging van 1.1 % in de sector. Voorlopig zijn er nog stakingsacties. “We begrijpen de vraag voor die loonsverhoging heel goed”, reageert Klaassen. “De job vergt heel wat en wordt niet altijd naar waarde geschat, zowel financieel als op het vlak van appreciatie. Op dit moment wachten wij af wat er op sectorniveau wordt beslist. Ondertussen blijven wij veel andere dingen organiseren, zodat onze medewerkers zich goed voelen in ons bedrijf. Het feit dat er maar een handvol stakers waren binnen Dienstenthuis, bewijst dat die inspanningen voor onze collega’s lonen.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer