Nieuws Kempen Bijzondere beursstand Augustijns Keukens trekt de aandacht

Bijzondere beursstand Augustijns Keukens trekt de aandacht

Bijzondere beursstand Augustijns Keukens trekt de aandacht

augustijns keukensOp de voorbije Bouw & Renobeurs in Antwerpen pakte Augustijns Keukens en Interieur uit Wuustwezel uit met een primeur voor België. Op hun stand plaatsten ze een keuken in een L-vorm met basisfronten in kunststof. 3D-projectoren belichtten het kastwerk, wat de mogelijkheid bood om de basisopstelling om te vormen naar een totaal andere stijl.

“Op korte tijd konden we een groot aantal mogelijkheden tevoorschijn toveren”, legt Steven Dierckx van Augustijns uit. “Sterker werd het nog wanneer de 3D-projectoren de illusie wekten dat de fronten opendraaiden, de schuiven vlot open gingen, en dit alles zonder een speciale bril of andere toebehoren.”

Voor deze ‘special effects’ deden ze een beroep op een specialist terzake die onder andere ook actief is op Tomorrowland en veel andere evenementen. De technische ondersteuning gebeurde met een 40.000 lumen sterke Panasonic-projector, gekoppeld aan Cinema 4D & Adobe After Effects-programma’s.

Moeilijk te meten
“Het is onmogelijk te meten wat het effect hiervan is op onze verkoop”, aldus Steven Dierckx. “De projectie kostte behoorlijk wat geld, maar we vielen op tussen de anderen. De meeste bezoekers hebben even halt gehouden bij onze stand en we zijn ervan overtuigd dat we daar over één tot twee jaar nog de vruchten van plukken. De mensen zullen onze naam blijven herinneren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer