Nieuws Kempen Biljartcafé van ‘gesloten omdat het moet’ naar ‘open omdat het mag’

Biljartcafé van ‘gesloten omdat het moet’ naar ‘open omdat het mag’

Open omdat het mag. — © rr

Biljartcafé van ‘gesloten omdat het moet’ naar ‘open omdat het mag’

Cafésporten zijn opnieuw toegelaten. De Raad van State heeft de schorsing van sporten als biljart, snooker of darts verworpen. Dat bericht wordt in biljartcafé De Ploeg in Halle-Zoersel op gejuich onthaald. Mede-uitbater Luc Sebreghts hing terstond affiches achter het raam ‘Open omdat het mag’. Op 26 december hing hij nog boze protestaffiches ‘gesloten omdat het moet’.

“Onze klanten willen maar één ding: biljarten”, zo zegden Danielle Le Bruyn en Luc Sebreghts van café De Ploeg. Het was dus met zeer díkke tegenzin dat het café de deuren sloot. Nu er een nieuwe beslissing is van de Raad van State die cafésporten wel toelaat, wil De Ploeg uiteraard zo snel mogelijk heropenen. “Vanavond nog niet, maar we hervatten zo gauw mogelijk en zullen ook alle verschoven wedstrijden herprogrammeren”, zegt Sebreghts.

Deze affiches mogen weg. 

Deze affiches mogen weg.  — ©  rr

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.