Nieuws Kempen Binnenkort vier Open Coffees in de Kempen

Binnenkort vier Open Coffees in de Kempen

Binnenkort vier Open Coffees in de Kempen

open coffeeBegin volgend jaar start ook in Mol een Open Coffee, zo is vanmorgen bekendgemaakt op de Open Coffee in Turnhout. Een Open Coffee is een laagdrempelige, maandelijkse netwerkbijeenkomst voor lokale ondernemers.

Turnhout was de eerste locatie in de Kempen waar in oktober 2013 werd gestart met een Open Coffee. Initiatiefnemer Laurens Geukens, werkzaam bij het sociaal secretariaat Goup S, leerde het initiatief kennen in Limburg en introduceerde het in de Kempen. Naar de maandelijkse bijeenkomst in Turnhout elke derde donderdag van de maand komt gemiddeld een 30-tal ondernemers.

Vaak nieuwe gezichten
“We starten om 8 uur ’s morgens zodat je nadien aan je dagtaak kunt beginnen”, vertelt Laurens Geukens. “We willen ondernemers naar mekaar brengen op een laagdrempelige manier. Het is een beperkte groep, wat je de kans biedt om met veel verschillende mensen te praten.” Bij elke bijeenkomst stellen de aanwezigen zichzelf kort even voor. “We ontvangen mensen die geregeld komen maar zien vaak ook nieuwe gezichten.”

Na Turnhout startten in de loop van dit jaar ook Open Coffees op in Lier en Herentals. Begin 2015 komt er ook eentje in Mol. Over de precieze datum en plaats is nog geen duidelijkheid. “Ik had contact met iemand die het daar ook wil gaan organiseren maar het moet nog concreet worden uitgewerkt”, aldus Geukens. De bijeenkomsten in Turnhout vinden plaats in het Officecenter in de Rubensstraat. De volgende is op 15 januari.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer