Nieuws Kempen Binnenkort zetelt regering in zetels van Drisag

Binnenkort zetelt regering in zetels van Drisag

Binnenkort zetelt regering in zetels van Drisag

drisagDrisag sleept een mooi contract in de wacht. In het kader van een raamcontract van drie jaar mag het zitmeubilair leveren voor alle klanten van het FOR, de opdrachtencentrale van de Belgische Federale Overheid.

En dat zijn er heel wat: de Federale administraties en andere diensten van de Staat, de Kamer en de Senaat, het Rekenhof, het Grondwettelijk hof, de Raad van State, bijzondere korpsen van de Staat en de geïntegreerde politiedienst.

Drisag schreef in met BeA bench, een modulair zitbankenprogramma dat samen met architectenbureau Beel & Achtergael werd ontwikkeld. BeA Bench is ontstaan uit een maatwerkproject in de inrichting van de gerechtszalen van het nieuw gerechtsgebouw van Gent waar Drisag destijds 1 kilometer gestoffeerde zitbanken leverde.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer