Nieuws Kempen Biobest-activiteiten in Turkije onder één vleugel

Biobest-activiteiten in Turkije onder één vleugel

Biobest-activiteiten in Turkije onder één vleugel

biobestBiobest Antalya en Antilsan kondigen aan dat alle activiteiten i.v.m. biologische bestrijding en bestuiving vanaf 1 januari 2015 volledig door Biobest Antalya worden uitgevoerd.

Biobest Antalya startte als een productie joint venture tussen Antilsan en Biobest uit Westerlo in 1998 en groeide uit tot de grootste producent van hommels voor bestuiving in Turkije. Antilsan bouwde een sterk distributienetwerk uit voor bestuiving en biologische bestrijding. Turkse telers waarderen het technisch advies en de brede gamma kwaliteitsproducten, een combinatie van hommelnesten van Biobest Antalya en de oplossingen van de Biobest Groep voor biologische bestrijding. De snelle groei van de Turkse markt vergt nu verdere investeringen in productie en distributie. Antilsan en Biobest Antalya kiezen voor één gestroomlijnde en geïntegreerde structuur die alle productie- en distributieactiviteiten in Biobest Antalya onderbrengt.

Volledige integratie
Jean-Marc Vandoorne, CEO van de Biobest Groep: “Onze samenwerking met Antilsan is erg succesvol verlopen. Samen speelden we een zeer belangrijke rol in de vroege ontwikkeling van de Turkse IPM-markt. Deze markt staat nu voor een fase van exponentiële groei. De volledige integratie van onze gezamenlijke activiteiten in de biologische bestrijding en bestuiving laat ons toe al onze aandacht te richten op de behoeften van onze klanten en hen te helpen op een duurzame manier residu-vrije gewassen te telen.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer