Nieuws Kempen Bistro Carello wil af van foute imago

Bistro Carello wil af van foute imago

Bistro Carello wil af van foute imago

carello2De nieuwe Bistro Carello aan de Grote Steenweg in Geel presenteert zich als ‘the place to be’ voor de vele bedrijven in de buurt. “Maar we kampen met een verkeerd beeld omdat de vroegere zaken op deze locatie geen al te best imago hadden”, verduidelijkt manager Patrick Leniere.

Bistro Carello is eigendom van Fred Van Dyck, die faam maakte met zijn firma Publi Van Dyck in Balen. Hij investeerde een fors bedrag in het pand dat op dat moment niet meer was dan een bouwval. Het gebouw, dat tegenover de bekende dancing ’t Galjoen ligt, stond voordien een tijdlang leeg.

Middaglunch
Bistro Carello ging in april vorig jaar open en sinds november heeft Patrick Leniere de zakelijke leiding. Hij was voordien werkzaam bij een horecazaak in de buurt en wil Bistro Carello beter bekendmaken bij ondernemers en bedrijven. “Er liggen hier grote industrieterreinen in de buurt, dus er is veel potentieel. Vooral voor de middaglunch mikken we op dat publiek.”

Naar eigen zeggen heeft Leniere ‘twee superkoks’ in dienst. Thomas Sannen werkte nog bij Roger van Damme en Raf Vervecken was in dienst bij de Cuylhoeve in Geel en De Pastorie in Lichtaart. “We hebben een sublieme keuken, een bistro op restaurantniveau die voor iedereen toegankelijk is”, benadrukt de manager.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer