Nieuws Kempen BMW-MINI Sneyers installeert zonnepanelen en binnenkort ook laadpalen

BMW-MINI Sneyers installeert zonnepanelen en binnenkort ook laadpalen

BMW-MINI Sneyers installeert zonnepanelen en binnenkort ook laadpalen

HERENTALS – BMW en MINI concessie heeft 724 zonnepanelen geïnstalleerd. In de toekomst zullen deze zonnepanelen stroom voorzien aan ongeveer 40 laadpalen.

Eigenaar Filip Sneyers: “Met deze investering willen wij ons als concessie profileren als partner in duurzame mobiliteit. In een wereld waar elektrificatie een steeds belangrijkere rol zal spelen, proberen wij ons te onderscheiden. De plaatsing van deze zonnepanelen kadert ook binnen de visie van BMW Group.” Het gamma van BMW al verscheidene plug-in hybrides. En de populariteit van elektrische wagens neemt nog toe.

Sneyers wil gebruikmaken van groene energie om de elektrische modellen van stroom te voorzien. Filip Sneyers: “De aanleg van zonnepanelen is de eerste stap in het proces. De volgende stap is het plaatsen van laadpalen. Op deze manier zijn we klaar voor de nieuwe, duurzame mobiliteit.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Westerlo
Westerlo

Cool company in Roland-gebouwen

ACB Airco, een groothandel in aircotoestellen, heeft een gedeelte van het vroegere Roland-gebouw in gebruik genomen. Het gebouw stond al… Lees meer

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer