Nieuws Kempen BMW Sneyers: een analytische en persoonlijke aanpak voor jouw wagenpark

BMW Sneyers: een analytische en persoonlijke aanpak voor jouw wagenpark

BMW Sneyers: een analytische en persoonlijke aanpak voor jouw wagenpark

Al sinds jaar en dag is BMW Sneyers een vaste waarde in de automotive sector. Vanuit een moderne showroom op de Toekomstlaan in Herentals kiest concessiehouder Filip Sneyers steevast voor een analytische en persoonlijk aanpak voor jouw wagenpark. “Met Nissim en Els als gezichten van onze fleetservice, heeft jouw bedrijf er niet enkel een eersteklas wagenpark bij, maar ook een nieuwe partner.”

In 2013 nam Filip Sneyers het roer over waarna hij in 2017 de nieuwe BMW- en MINI-showroom op de Toekomstlaan opende.

“Ongeveer 7 jaar geleden kwamen we op het idee om het potentieel aan bedrijfsrelaties in de regio persoonlijk te benaderen. Hiervoor stelden we in 2014 Nissim Verbist aan, onze persoonlijke BMW Fleet Ambassador. Al snel wist Nissim een mooie professionele klantenportefeuille uit te bouwen. Zijn geheime recept? Bedrijven actief benaderen, laten connecteren en van daaruit gerichte oplossingen aanbieden voor het optimaliseren van hun wagenpark”, vertelt concessiehouder Filip.

In 2019 vervoegde Els Vankriekelsvenne het team als Fleet Accountmanager.

Tal van voordelen

Je bedrijfsvloot bij BMW Sneyers, dat heeft tal van voordelen. “De centrale ligging van onze BMW- en MINI-concessie langs de as Antwerpen-Hasselt is een grote troef voor onze fleetklanten die gevestigd zijn in de industriezone langs de E313”, vertelt Filip. “Na een eerste kennismaking doen we een grondige klantenanalyse, waardoor je een pakket op maat van jouw onderneming krijgt.”

De mobiliteitssector staat niet stil en wordt geconfronteerd met een fiscaal klimaat dat regelmatig wijzigt. “Gelukkig hebben BMW en MINI een uitgebreid geëlektrificeerd gamma en streven ze ernaar tegen 2023 het hele gamma van elke motoristatie te voorzien: diesel, benzine, plug–in hybride, elektrisch en misschien zelfs waterstof. Aan de hand van onze analyse kunnen we samen met de klant nagaan welke model bij zijn of haar onderneming past.”

Opnieuw op volle toeren

Dankzij de ondersteunende communicatie van BMW Belux doorheen de lockdown en de inspanningen van de collega’s kon BMW Sneyers eenvoudig de draad weer op nemen. “Met het voltallige team hebben we de concessie begin mei met een positieve vibe heropend. We doen er alvast alles aan om 2020 ook op een mooie manier af te sluiten”, klinkt het.

“Tijdens de lockdown zaten we zelf ook niet stil. Zo hebben wij een online netwerkconcept uitgebouwd met een aantal partners en plannen we nu opnieuw een actief netwerkevent in augustus. Zo brengen we opnieuw het sociale aspect van netwerken naar voren en connecteren we bedrijven. Uiteraard zal dit event ook volledig volgens de opgelegde maatregelen verlopen”, besluiten Nissim en Els.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer