Nieuws Kempen BNI Noorderkempen officieel uit de startblokken

BNI Noorderkempen officieel uit de startblokken

BNI Noorderkempen officieel uit de startblokken

bni noorderkempenVanmorgen vond bij G&A Motors in Turnhout de officiële lancering plaats van BNI Noorderkempen. 24 Kempense ondernemers maken momenteel deel uit van het nieuwe zakelijk netwerk, maar de bedoeling is dat het aantal op korte termijn doorgroeit naar 35 tot 40. Na Neteland in Herentals is Noorderkempen het tweede BNI-chapter in de Kempen. Nog voor het einde van het jaar start ook Mol op.

De officiële installatie werd bijgewoond door een 200-tal ondernemers. Ze waren uitgenodigd door de 24 aangesloten leden bij BNI Noorderkempen voor een kennismaking met Business Network International. Dat is een wereldwijd netwerk dat berust op het principe van zakelijke aanbevelingen. Wereldwijd zijn er 180.000 leden.

Actieve inbreng
“Wie zich aansluit bij een chapter, krijgt de exclusiviteit voor zijn beroepscategorie”, zegt Jan De Wachter, regiodirecteur voor BNI Limburg en Kempen. “Van de leden wordt een actieve inbreng verwacht. Ze engageren zich om naar de wekelijkse vergadering te komen en tonen interesse om de andere leden te leren kennen. Daarnaast moeten ze bereid zijn om hun netwerk open te stellen en warme aanbevelingen te doen.”

BNI Noorderkempen is het tiende chapter in de regio Limburg & Antwerpse Kempen. In Vlaanderen zijn er in totaal 45 die samen zo’n 1.500 leden tellen.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Hoogstraten
Hoogstraten

Zero emissie tijdens het zware werk

Gebroeders Geens, het familiebedrijf achter Knikmops en Rollmops, stelt nu ook een elektrische kniklader voor. De zoektocht naar een geëlektrificeerde… Lees meer

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer