Nieuws Kempen BNP Paribas Fortis Factor trekt in 2019 naar Turnova

BNP Paribas Fortis Factor trekt in 2019 naar Turnova

BNP Paribas Fortis Factor trekt in 2019 naar Turnova

BNP Paribas Fortis Factor verlaat straks zijn vestiging aan de Steenweg op Tielen in Turnhout om zijn intrek te nemen in het toekomstige Turnova in het centrum van de stad. Daar zal het bedrijf zo’n 3.000 m2 in gebruik nemen op de verdieping in het Torenkwartier. De verhuizing staat gepland in 2019.

“We zitten momenteel veel te groot”, geeft Vera Petré, HR en facility manager bij BNP Paribas Fortis Factor, als verklaring. “Ooit was dit een tenniscentrum waar nadien kantoorruimtes zijn bijgebouwd. De tennishal gebruiken we deels als stockage, maar veel ruimte blijft onbenut.”

“We hebben verschillende alternatieven bekeken en uiteindelijk gekozen voor Turnova omwille van de centrale ligging in de stad. Met een goede bereikbaarheid zowel met de fiets, het openbaar vervoer als met de wagen. En het wordt er ook mooi”, aldus nog Vera Petré. Hoeveel medewerkers er zullen werken, wil ze voorlopig niet kwijt. “We introduceren er nieuwe vormen van werken”, klinkt het.

Professionele klanten
BNP Paribas Fortis Factor, dat een volledig apart juridische identiteit is maar wel deel uitmaakt van de BNP Paribas Fortis-groep, heeft vestigingen in Turnhout en Leuven waar samen 200 mensen werken. Leuven blijft ook in 2019 als een aparte vestiging verder bestaan. Het bedrijf legt zich toe op de inning en financiering van vorderingen voor professionele klanten.

Het toekomstige stadsdeel Turnova telt zo’n 250 woongelegenheden en een 40-tal winkels, samen met een ondergrondse parking en een 4-sterrenhotel dat wordt uitgebaat door Corsendonk Hotels. De stedelijke kunstencampus opent er in september van dit jaar. De eerste bewoners verhuizen dit najaar naar hun nieuwe appartement.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.