Nieuws Kempen Boa Interior viert 10 jaar met 200 gasten

Boa Interior viert 10 jaar met 200 gasten

Boa Interior viert 10 jaar met 200 gasten

Zaakvoerder Roman Willems (links) en Sven Van Waelderen, een goede vriend van Roman en adviseur Audi bij Autobedrijf Deckx-Team.

Zaakvoerder Roman Willems (links) en Sven Van Waelderen, een goede vriend van Roman en adviseur Audi bij Autobedrijf Deckx-Team.

Boa Interior uit Kasterlee heeft afgelopen weekend zijn 10-jarige bestaan gevierd met een feest voor 200 genodigden in de Priorij van Corsendonk in Oud-Turnhout. Tegelijk vierde zaakvoerder Roman Willems zijn 30ste verjaardag. Het groeibedrijf ziet zijn omzet jaarlijks met 20% stijgen en koestert plannen voor een nieuwbouw in Tielen.

“We hadden de zaal mooi ingericht. Dat waren we onszelf als interieurbouwer natuurlijk wel verplicht”, lacht Roman Willems. Boa Interior had ook een goede reden om een flink feestje te bouwen. “In tien jaar zijn we uitgegroeid tot een mooie, gezonde KMO met een 10-tal vaste arbeiders. Ondanks de crisis van de voorbije jaren groeien we jaarlijks met 20% zonder in te boeten op de marges. Tegenwoordig zitten we aan een omzet van bijna 2 miljoen euro. Ik besef maar al te goed dat we dit enkel hebben kunnen realiseren met onze eigen goede mensen en goede onderaannemers en leveranciers.”

Totaalaannemer
Boa Interior was van oorsprong een schrijnwerkerij maar is de jongste jaren de weg ingeslagen naar totaalaannemingen inclusief verlichting, sanitair, gordijnen, trappen, enz. Het wil deze weg verder bewandelen. “Acht op de tien projecten bereiken ons via mond-aan-mondreclame”, benadrukt de zaakvoerder. “We hebben een goed publiek opgebouwd en werken samen met de juiste architecten. Onze grootste troef is onze persoonlijke aanpak. Klanten komen rechtstreeks terecht bij de zaakvoerder, bij mij dus en niet bij een of andere verkoper.” Die klanten situeren zich vooral in en rond Kasterlee, in de regio Antwerpen en in de buurt van Knokke.

“Tijdens de viering heb ik belangrijke plannen aangekondigd”, zegt Roman Willems. “We hopen snel een stuk grond te kunnen verwerven van IOK op de nieuwe KMO-zone in Tielen. Het doel is om daar eind volgend jaar naartoe te kunnen verhuizen. Op de bovenste verdieping komt een totaal ingerichte loft waarmee we zullen tonen tot wat we in staat zijn.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer