Nieuws Kempen Bobbejaanland kiest bewust voor nieuwe cameratechnieken van DNCS

Bobbejaanland kiest bewust voor nieuwe cameratechnieken van DNCS

Bobbejaanland kiest bewust voor nieuwe cameratechnieken van DNCS

DNCSAanstaande zaterdag opent pretpark Bobbejaanland in Lichtaart opnieuw de deuren. Voor de nieuwe attractie The Forbidden Caves moeten de bezoekers nog een maand geduld oefenen. Het nieuwe paradepaardje is volop in opbouw en krijgt een camerabeveiliging van DNCS. Voor het bedrijf uit Gierle is dit het eerste project in een pretpark.

“We plaatsen in totaal acht camera’s in en rond de attractie”, vertelt Gust Dierckx van DNCS. “Via die weg kunnen de mensen van Bobbejaanland de attractie volledig monitoren: hoe de mensen zich binnen bewegen, hoe de rijen zich vormen bij het aanschuiven.”

“Als pionier in het opzetten van intelligente cameranetwerken voor kmo’s en vooruitstrevende bedrijven zijn wij een aangewezen partner”, aldus de zaakvoerder. “Onze slimme sensoren verhogen de veiligheid en de goede werking van de attracties. Ze verschaffen de leiding van Bobbejaanland ook essentiële informatie die de werking van het pretpark verbetert. Hoeveel bezoekers komen er binnen? Hoe laat vertrekken de mensen opnieuw naar huis? Wat is de invloed van het weer? Zo kan Bobbejaanland zijn prijzen scherp houden en daar wordt uiteraard ook elke bezoeker beter van.”

Maatwerk
DNCS is gespecialiseerd in multifunctionele IP-toepassingen en vernieuwende systemen: toegangscontrole, tijdsregistratie, betrouwbare analyses en procesoptimalisatie,… Het bedrijf levert maatwerk dat vlot in te passen is op bestaande netwerken. Tot de klanten in de Kempen behoren onder meer Miko, Groep Peeters-Govers, Lavatan, Delidis, Van Genechten-Biermans, Joossen-Luyckx, Stegmann België, Houthandel Luyten, Louis Blockx, enz.

De opening van The Forbidden Caves in Bobbejaanland is gepland in het weekend van 1 mei. De investering bedraagt 5 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer