Nieuws Kempen Boeketbinderij Witte Hert verhuist … een beetje

Boeketbinderij Witte Hert verhuist … een beetje

Boeketbinderij Witte Hert verhuist … een beetje

TURNHOUT – Door de groei van de zaak is boeketbinderij Het Witte Hert 100 meter verhuisd. Het merendeel van de omzet wordt nog steeds gedraaid met online bestellingen.

Michael Van Dooren maakte als 19-jarige al boeketten in de garage van zijn moeder. Recent verhuisde hij zijn zaak Het Witte Hert 100 meter op de de Merodelei in Turnhout. Hij betrekt het voormalige pand van een apotheek.

“De zaak is de voorbije jaren gegroeid”, verklaart Michael de verhuizing. “Nu hebben we meer overzicht. Extra voordelen zijn de woonruimte boven de nieuwe locatie en de 4 parkeerplaatsen achteraan die eind dit jaar beschikbaar worden. Dat is een grote troef voor onze klanten.

De extra ruimte betekent niet dat Het Witte Hert nieuwe activiteiten zal uitoefenen. “We blijven ons 100% focussen op het maken van boeketten. Vergelijk ons maar met Starbucks. We zijn een à la minute boeketbinderij. Tijdens het wachten zien de mensen ook welk handenwerk er in kruipt.”

Tijdens de verhuisperiode leverde Het Witte Hert gratis aan huis. 80% van de omzet haalt Michael uit bestellingen via zijn website. “Daarmee zijn we koploper in de provincie. Ik heb 3 chauffeurs in dienst die zorgen voor de leveringen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.