Nieuws Kempen Bosch verstevigt positie in truckbusiness door samenwerking met Beneparts

Bosch verstevigt positie in truckbusiness door samenwerking met Beneparts

Bosch verstevigt positie in truckbusiness door samenwerking met Beneparts

benepartsBeneparts uit Turnhout en Bosch hebben een samenwerkingsakkoord gesloten. Het Kempense bedrijf neemt voortaan de truckonderdelen van Bosch op in zijn assortiment. Het gaat om accu’s, ruitenwissers, filters, dynamo’s en starters. Ook het diagnosetoestel KTS Truck wordt binnenkort door Beneparts geleverd. Door de samenwerking verstevigt Bosch zijn positie in de truckbusiness in België.

“Een paar jaar geleden namen we het besluit om Bosch ook in de truckbusiness steviger te positioneren. We focussen daarbij op truckonderdelen en het beproefde diagnoseapparaat KTS Truck. Door de samenwerking met Beneparts, de marktleider in België op het gebied van truckonderdelen en werkplaatsuitrusting voor trucks, breiden we onze markt meteen gevoelig uit”, zegt Michel Gillard, sales manager Bosch BeLux.

Klanten goed bedienen
Ook voor Beneparts biedt de samenwerking voordelen. Dirk Laeremans, hoofd verkoop bij Beneparts: “Als leverancier van alle mogelijke onderdelen voor trucks, trailers, bussen en bestelwagens leveren wij aan onafhankelijke garages en transportbedrijven met een eigen werkplaats. Het is belangrijk dat wij onze klanten zo goed mogelijk – en met kwaliteitsvolle merken – kunnen bedienen. Met de onderdelen van Bosch breiden wij ons aanbod aanzienlijk uit. En met de KTS Truck kunnen wij onze klanten ook een uitstekend diagnosetoestel aanbieden.”

Beneparts huist sinds 2006 in een modern distributiecentrum in Turnhout met bijhorende kantoren en een onderdelenshop. Er werken meer dan 40 mensen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer