Nieuws Kempen B&R Bouwgroep maakt entree in wielerpeloton

B&R Bouwgroep maakt entree in wielerpeloton

B&R Bouwgroep maakt entree in wielerpeloton

Wanty-Gobert Groupe TenueB&R Bouwgroep uit Arendonk maakt vanaf het seizoen 2015 zijn intrede in het wielerpeloton. De onderneming sloot een sponsoringcontract voor een jaar met de Waalse wielerploeg Wanty-Groupe Robert. Het bedrijfslogo zal op de rennersshirt te zien zijn.

“Wanty-Gobert Groupe is een Waalse wielerploeg en dit geeft B&R Bouwgroep als sponsor de gelegenheid om in contact te komen met potentiële klanten. Daarnaast hoopt de groep dat de sponsoring ook zal bijdragen aan de naamsbekendheid in Wallonië. De keuze voor de ploeg lag voor de hand gezien de gedeelde visie. Zowel voor B&R Bouwgroep als voor Wanty-Groupe Gobert ligt samenwerking aan de basis van het succes”, aldus het bedrijf in een mededeling.

Wanty-Groupe Gobert is een Belgische procontinentale wielerformatie. In 2014 behaalden ze de tweede plaats in het UCI Europe Tour-regelmatigheidsklassement. In totaal werden 10 overwinningen en 43 podiumplaatsen behaald.

Fameuze versterking voor 2015
Voor 2015 heeft de ploeg onder leiding van Jean-Francois Bourlart zich versterkt met Amstel Gold Race-winnaar Enrico Gasparotto en Parijs-Tours winnaar Marco Marcato. Yannick Eijssen komt over van BMC en jonge talenten als Simone Antonini en Lander Seynaeve versterken de ploeg. Vaste waarden als klassiekerspecialist Björn Leukemans en de talentvolle sprinter en zilveren medaillewinnaar van het voorbije Belgisch kampioenschap Roy Jans bleven de ploeg trouw.

In 2015 zal Wanty-Groupe Gobert zich wederom richten op de grote voorjaarsklassiekers als de Omloop Het Nieuwsblad, Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix, Amstel Gold Race, Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik. Tevens wil Wanty-Groupe Gobert in 2015 voor het eerst een wildcard voor een grote ronde bemachtigen.

B&R Bouwgroep telt zo’n 20 bedrijven waaronder verschillende bouwbedrijven, enkele gespecialiseerde bedrijven in nichemarkten zoals elektriciteit, beton, sanitair en wegeninfrastructuur en daarnaast vallen ondersteunende bedrijven op het gebied van bijvoorbeeld logistiek onder de holding.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer